torsdag den 29. december 2016

Profil af Michael Kaa Andersen

Michael Kaa Andersen er fortsat en aktiv erhvervsmand


Michael Kaa Andersen


Den 15. september 2008kom den første konkursbegæring, det var ikke den enlige udløser af vores største finansielle sammenbrud, men det repræsenterer, hvor ødelagt visse elementer i det finansielle system var blevet.

Ni år senere, kan vi stadig mærke virkningerne af denne nedtur, men situationen er klart forbedret.
I et interview med Michael Kaa Andersen, vil vi se på hvordan han klarede sig gennem krisen og fortsat driver virksomhed i dag, ni år efter.

Nye tiltag er blevet lavet for at give overblik og undgå lignende økonomiske implosions sker igen, men Michael Kaa Andersen udtrykt bekymring over, at vi ikke har gjort nok for at beskytte os selv fra at gentage de fejl, der førte til sammenbruddet af 2008. Faktisk er mange af de farlige investeringer og risikable praksis, der førte til, at nedgangen stadig i gang i dag - med stigende hyppighed.

Sådan uddyber Michael det: Der er ikke meget du kan gøre personligt at afholde store investeringsselskaber fra at risikable beslutninger, men der er en masse, du kan gøre for at beskytte dig selv i tilfælde af en anden stor skala økonomiske afmatning. Lad ikke en forbedring af økonomien være din undskyldning for at det ikke bliver udarbejdet. Faktisk er tider med relativ velstand er de absolutte bedste tidspunkter at forberede en eventuel finanskrise, fortsætter Michael.

Spar op

En nedadgående økonomi betyder normalt fyringer, så at skabe et passende sikkerhedsnet bør være din første prioritet, uanset hvilken branche du arbejder i. Generelt anbefales det, at du opretholder en ”nød” opsparingskonto stor nok til at dække dine leveomkostninger i op til 6 måneder.

Profil af Michael Kaa Andersen

Michael blev uddannet i på Københavns Handelshøjskele(i dag Copenhagen Business School) i 1885 som Cand.mag.
Derefter har han været i toppen af den danske og engelsek finansvreden, til han i 1887 startede Ejendomsinvest og derfra opbyggede et af Danmarks mest veletablerede ejendomsinvesteringskoncerner.

Hvordan skaber du sikkerhed i hjemmet og virksomheden så du har råd til investeringer

Problemet med at ramme en økonomisk nødsituation uden en tilstrækkelig opsparing er at skade påført i denne periode vil fortsat følge dig i mange år bagefter. Når du ikke har nok tilgængelige midler til at overleve en finansiel krise, begynder du at misligholder forpligtelser, hvilket betyder ødelagte kredit og det mulige tab af aktiver - herunder dine ejendomme.
”Hvis du kan ride en nedtur og komme ud på den anden side med din midler og kredit stadig sikre du vil være i en langt bedre position til at genopbygge.” – Michael Kaa Andersen

Minimer din risiko

Høj risiko lig regel høj belønning, og når du forsøger at vokse dine penge, er det rimeligt at ønsker at foretage investeringer, der betaler store udbytter. Tricket er simpelthen at ikke få grådige.
Eller mere præcist, så sørg for, at du har dækket dine minimumsbeløb, før du begynder at forsøge at gøre det maksimale. Sørg for at du har fået en passende, stabil nødsituation besparelser fond først.
Og når de investerer, arbejder med en ekspert for at skabe en varieret blanding af pålidelig og høj udbytte. Du behøver ikke nødvendigvis at være bange for at tage risici, men sætte dig selv i en position, hvor du vil være i orden, hvis disse højrisiko investeringer gå fallit.

Hold fleksibel

Hvis du står over for en økonomisk krise, det betyder normalt, at din indkomst enten er faldet kraftigt eller helt forsvundet. Dine udgifter, er imidlertid ikke påvirket i samme grad.
Det betyder, at du bliver nødt til at omkonfigurere dit budget hurtigt at fjerne eventuelle udgifter over et absolut væsentlige. Det kan være svært, når du er bundet op i en lang række kontrakter og langsigtede aftaler.

Som en del af din forberedelse til en potentiel finanskrise, overveje alle dine månedlige udgifter. 
Hvilke er ikke-væsentlige? Hvilket kunne muligvis reduceres? 

Du behøver ikke at slippe af med nogen af ​​disse udgifter nu, men du bør forstå, hvad der kræves for at annullere dem i en nødsituation.

Du bør også overveje din finansielle fleksibilitet før tilmelding til nye tjenester eller forny eksisterende, siger Michael Kaa Andersen. Du kan ofte få bedre priser ved at låse dig ind med en langtidskontrakter. 
Men hvor svært er det at så annullere denne kontrakt i lyset af en uventet økonomisk nødsituation? En måned-til-måned aftale måske ikke have samme besparelser, men det kan være en bedre løsning i en usikker økonomi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar